Mindfulness työelämässä auttaa työntekijöitä ja yritystä menestymään paremmin
Mindfulness työelämässä auttaa työntekijöitä ja yritystä menestymään paremmin

Mindfulness yrityksille

Mindfulness työhyvinvoinnin ja tuloksellisen työn tukena

Mindfulness on loistava työkalu yrityksille työhyvinvoinnin lisäämiseksi ja onnistumisen kehittämiseksi. Yritysten ymmärrys kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksestä onnistumiselle kasvaa ja lukuisilla kansainvälisillä yrityksillä, kuten Googlella ja Applella, on ollut omat tietoisuustaitoihin pohjaavat valmennusohjelmat käytössä jo vuosia. 

Mindfulness-luento yrityksille

Luento, jossa esitellään mindfulnessin perusteet, sen lukuisat hyödyt ja ennen kaikkea käydään läpi yksinkertaisia harjoituksia ja konkreettisia esimerkkejä työn arjessa toteutettavaksi. Luennolla voidaan käsitellä myös mm. työhyvinvointia ja palautumisen vahvistamista työelämän haasteiden edessä. Luento räätälöidään kohderyhmän mukaan.

Kesto: 1h
Hinta: pyydä 
tarjous.

Mindfulness-workshop yrityksille

Workshopeissa perehdytään mindfulnessin perusteiden lisäksi kokemuksellisiin mindfulness-harjoituksiin.  Workshopissa mahdollistuu myös laajempi pohdinta mindfulnessin hyödyntämiseen omassa arjessa ja työssä, minkä avulla harjoittelun jatkaminen omatoimisesti on helpompaa. Workshop sopii hyvin mm. osaksi työyhteisön kehittämis- ja virkistyspäiviä.

Kesto 3h

Hinta: Pyydä tarjous.

Mindfulness-valmennus yrityksille

Neljän viikon kokemuksellisen harjoittelun ohjelma koostuu neljästä (2h) tapaamisesta ja viikottaisista harjoitusohjelmista työpaikalle. Valmennuksissa saa kattavan tiedon mindfulnessin perusteista, hyödyistä ja sen soveltamisesta arjessa. Valmennus tarjoaa valmiin harjoitusohjelman neljän viikon ajaksi ja mahdollisuuden kokeilla yhteisissä tapaamisissa kokemuksellisia harjoituksia. Säännöllisen harjoittelun toteutuessa valmennus mahdollistaa mindfulnessin lukuisat tieteellisissä tutkimuksissa todetut hyödyt, kuten stressinhallinnan ja keskittymiskyvyn parantumisen, palautumisen vahvistumisen sekä työyhteisön vuorovaikutustaitojen kehittymisen. 

Kesto 4 viikkoa

Hinta: Pyydä tarjous.