Annika Jukuri

Olen koulutukseltani psykologi (PsM) sekä mindfulness ohjaaja- ja kouluttaja (CFM®). Kouluttautuminen ja ohjaaminen mindfulnessin pariin lähti liikkeelle ennen kaikkea omasta mielenkiinnostani aihetta kohtaan. Kiinnostus on vahvistunut vuosien varrella kun olen nähnyt ja kuullut satojen ohjattavien ja koulutettavien kokemuksia mindfulnessin koetuista hyödyistä ja sen mukanaan tuomista omakohtaisista oivalluksista. 

Jos etsit mindfulness-valmennusta yrityksellesi, työyhteisöllesi tai kurssia itsellesi, olet oikeassa paikassa. Minulla on vankka ammattitaito ja kokemus mielenterveystyöstä ja työhyvinvoinnin asiantuntijana toimimisesta työterveyspsykologina. 

Sydämellisesti tervetuloa mindfulness-kursseille.

"Annika oli ohjaamassa meille viestinnän ammattilaisille mindfulness-työpajan osana yrityksen virkistyspäivää. Olimme positiivisesti erittäin yllättyneitä, kuinka tehokkaasti rentoutuminen onnistui lyhyessä ajassa, ollen miellyttävää ja sopien hyvin nykypäivän kiireiseen työrytmiin. Myös Annikan ammattitaito, intohimo lajiin sekä rauhallinen ääni täydensivät hyvin kokonaisuutta. Koko rentoutunut tiimi suosittelee!"

Miia Rosenqvist - ProCom Viestinnän ammattilaiset ry

Ota yhteyttä

Rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus