Kuuden viikon mindfulness-kurssi (yksityishenkilöille)

Tule mukaan Mindfulness-ryhmään oppimaan hyväksyvää tietoista läsnäoloa tieteellisesti tutkittuun MBSR-menetelmään pohjautuen. Ryhmän tarkoitus on tarjota sinulle mahdollisuus oppia tietoisen läsnäolon taitoja painottuen ohjattuihin kokemuksellisiin harjoituksiin. Ryhmässä saat myös tietoa mindfulnessin taustasta, perusteista ja harjoitteiden omaksumisesta osaksi arkeasi myös ryhmän päätyttyä.

Ryhmässä mahdollistuu vertaistuen saaminen ryhmän jäseniltä oman harjoittamisen tueksi. Et tarvitse ennakkotietoa tai kokemusta ryhmään osallistuaksesi. Ryhmä koostuu kuudesta yhteisestä online-tapaamisesta (n. 2h kerta). Ryhmäkertojen välillä ohjataan itseohjautuvaan hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamiseen.

Mindfulness-koulutukset sosiaali- ja terveydenhuollon alan ammattilaisille

Koulutukset on suunniteltu sosiaali- ja terveydenhuollon alan ammattilaisille. Kohderyhmä on moniammatillinen käsittäen mm. psykologit, psykoterapeutit, terveydenhoitajat ja psykiatriset sairaanhoitajat.

Koulutukset ovat syntyneet tarpeesta tuoda mindfulness menetelmänä osaksi mielen hyvinvoinnin tukemista. Painotuksena on erityisesti ennaltaehkäisevä mielenterveystyö ja terapeuttinen keskustelutyö sekä mielen hyvinvoinnin ryhmämuotoinen tuki. Laadun varmistamiseksi koulutukset on kohdennettu mielenterveystyön osaaville ammattilaisille aiempi koulutus ja kokemus huomioiden.

Mindfulness-koulutus
Mindfulness-koulutus

Mindfulnessryhmän ohjaajakoulutus

Kyseessä on kaksiosainen koulutus, jonka ensimmäisessä osassa osallistujat käyvät läpi kokemuksellisen mindfulness-harjoittelun ryhmämuotoisesti ja toisessa osassa käydään läpi ohjaamisen perusteet ja sen erityispiirteet. Koulutus mahdollistaa osallistujien tietotaidon ja kokemusten jakamisen oman ohjaamisen kehittämisen tueksi. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet ohjata mindfulnessiin pohjaavaa mielen hyvinvoinnin ryhmää.

Pyydä tarjous.

Mindfulness mielenterveystyössä: luento tai workshop

Luento tai pidempi workshop työyhteisöllesi antaa mahdollisuuden saada lisää ymmärrystä tietoisuustaitojen hyödyntämisestä mielenterveystyössä ja pohtia omakohtaisesti oman työn arjen mahdollisuuksia mindfulnessin soveltamiseksi mielenterveystyössä. 

Pyydä tarjous.

Mindfulness mielenterveystyössä
-valmennussarja

Räätälöity valmennussarja mielenterveystyön ammattilaisille, joka antaa tietotaidon mindfulnessin soveltamiseen omassa työssä. Koulutus suunnitellaan koulutettavien taustatieto ja työskentelyn viiteryhmä huomioiden. Valmennussarja käsittää kokemuksellisen harjoittelun ohjelman (tapaamisten määrä ja kesto sovitaan erikseen) sekä mindfulnessin ohjaamisen perusteet ja menetelmän soveltamisen omassa työssä. 

Pyydä tarjous.